• woensdag 21/08 - 16u tot 1u
  • donderdag 22/08 - 16u tot 1u
  • vrijdag 23/08 - 16u tot 1u
  • zaterdag 24/08 - 14u tot 1u
  • zondag 25/08 - 10u30 tot 18u (het ontbijt start om 8u30 voor de kampeerders en vanaf 9 uur voor de niet-kampeerders)

 

//CASHLESS//

We aanvaarden geen cash geld op het festivalterrein. Betalen kan enkel met bankkaart. Gewoon eenvoudig aan de bar of in onze winkel bestellen en meteen betalen met je kaart.

Tip! kom zoveel mogelijk met de fiets of openbaar vervoer. Kom je toch met de auto, voorzien we bovenaan de Kouterstraat (via kasseiweg te bereiken) een parking. Het is verboden om met de auto bovenaan de Mollekensweide te betreden of daar te parkeren. De toegang tot het terrein is voorzien via de parking van de Kouterstraat, de Mollekensstraat en ook helemaal bovenaan via de Mollekensstraat als je met de fiets of te voet komt.

Het terrein is beperkt rolstoeltoegankelijk. Personen met een rolstoel kunnen bovenaan aan de Mollekesweide afgezet worden met de auto en achteraf kan de begeleider zich op de voorziene parking parkeren.

We voorzien twee fietsenstallingen, beide te bereiken via de Mollekensstraat. Eéntje bovenaan de Mollekensberg, t.h.v. de kampeerplaats en ééntje beneden aan de berg. Deze zijn niet bewaakt en op eigen verantwoordelijkheid.

 

 

NMBS - ongeveer 15 min. wandelen

De Lijn - halte Myrna Mac - ongeveer 10 min. wandelen

De toegang tot het terrein is voorzien via de Kouterstraat en de Mollekensstraat bovenaan de berg.

 

Heb je nog een vraag?

Mail naar: cultuur@herent.be Tel. 016 85 30 20

Festivalterrein

Festivalterrein