Het is ondertussen een traditie, de zomer samen eindigen op de Mollekesberg met familie en vrienden genietend van elkaars gezelschap in een prachtig park. Dit mooi stukje natuur wordt omgetoverd naar een feeëriek decor voor Mollekesfest, een gratis familiehappening.

Er is veel plaats om te picknicken, te volleyballen of te petanquen, of gewoon wat te chillen met vrienden. Geen muziekfestival, geen dance-festijn, wel genieten van gezelschap op de grote vette wei.

Mollekesfest is een cashless event. We aanvaarden geen cash geld op het festivalterrein. Betalen kan enkel met bankkaart. Gewoon eenvoudig aan de bar of in onze shop bestellen en meteen betalen met je kaart. Handig en eenvoudig!

Foodconcept = bring your own BBQ. Breng dus gerust je eigen vlees, veggie en toebehoren mee, wij voorzien een barbecue plaats, houtskool en vuur. We voorzien in onze foodshop enkele kant-en-klare gerechtjes voor diegene die geen zin hebben om te bbq'en alsook aperitiefhapjes zal er terug zijn waar je zelf naar hartenlust kan winkelen. Voor de kinderen wordt er een strobalenkasteel gebouwd, is er een laag touwenparcours, zandbak en op zaterdag verschillende fijne familieactiviteiten. We organiseren terug een kubb tornooi en zetten onze volleybalnetten op.

Bij zonson­der­gang dimmen we het licht, zetten we de ligstoelen klaar en vertonen we op woensdag, donderdag en zaterdag een openluchtfilm. Vrijdagavond klinkt er muziek op de berg en voorzien we graag opnieuw na het succes van de editie van 2021 een gezellig openluchtconcert.

Op zaterdag 26/08 kan je terug kamperen op de Mollekensberg. Pak je tentje en zaklamp alvast in voor een avontuurlijke kampeernacht in eigen dorp en 's ochtends kun je genieten van een heerlijk ontbijt!

Na het succes van vorige jaar zal er ook nu de Mollekstrail doorgaan op zondag. Ontdek op een sportieve en andere manier de omgeving rond de Mollekensberg en van het heuvelachtige parcours. Er zijn verschillende recreatieve formules waarbij we van het gemotoriseerd verkeer weg blijven. Ook de kinderen kunnen reeksjes lopen!